Vistas de página en total

jueves, 14 de octubre de 2010

BLOC I PSOE HAURÍEN DE PARLAR

Mirant les entrades d’aquest blog pareix que sempre es parla de política i sempre es controla al mateix equip. Per aquest motiu vull proporcionar la meua opinió sobre els altres partits del poble.
Personalment crec que les eleccions de l’any que ve poden suposar la caiguda (més que merescuda) del Partit Popular si les coses es fan bé; però si les alternatives no es senten a parlar seriosament i es posen d’’acord en molts aspectes pel bé del poble, continuarà al cap de l’ajuntament la cort de Ximo.
Dos partits que tenen (almenys ideològicament) molts punts en comú no poden estar constantment enfrontats per culpa d’un o de l’altre, com em dia ma mare: “dos no es barallen si un no vol”.  Hi ha un greu problema de comunicació directa i del que es tracta és de fer el millor per a la localitat.
És comprensible que amb els canvis que ha hagut en cada partit, aquests s’hi hagen allunyat: El Bloc nacionalista valencià cada vegada va adquirint una posició més propera a la dreta a nivell global. El Pspv-Psoe, per la seua banda, té una ideologia més centralista. A pesar d’això, continue pensant que tenen moltes coses en comú de les que han de parlar ja que entre els dos conformen la posició alternativa al que ens dirigeix actualment.
Dos visions similars del que s’ha de millorar a Ondara no poden trobar-se tan allunyades, utilitzem el sentit comú i entre tots agafem una major força.
                                                                                                                                                       Anònim

4 comentarios:

  1. En Ondara tot es mes sencill, crec que no hi ha que encasillar als dos partits en una posició tancada. Segur que dins dels grups les persones que el composen son diferents i aporten lliurement se seves propostes com a poble.

    ResponderEliminar
  2. Aquest és, sens dubte, el tema més complicat que s'ha tractat fins ara en aquest blog.

    Pel que a la meua opinió respecta, pense que els dos partits de la oposició no deurien estar com el gat i el gos. El pròxim govern que hi haja a Ondara que no siga del PP haurà de ser un pacte entre els dos partits, per tant, els convé tenir una bona relació.

    I pel que fa a les eleccions de l'any que ve: el PSPV haurà de patir el desgast per culpa de les mesures econòmiques de Zapatero (és el que passa quan s'està en un partit de nivell nacional). El BLOC ha estat, al llarg de tota la legislatura, massa pròxim al PP, a qui no furtarà ni un sol vot (els votants del PP són molt fidels).
    Per tant, sent ser tan pessimista, però de cara a l'any que ve només veig un enfortiment de Ferrando.

    ResponderEliminar
  3. Tens raó toni, el tema és complicat i, com be has dit, si hi ha alguna alternativa al PP és el pacte entre els dos partits.
    Una cosa que crec que no és tal com dius és que pense que la gent al poble no mira si vota al PSPV-PSOE, sino a qui vota (persones) i que presenta(projecte).Per això no crec que l'efecte zapatero jugue molt.
    Pense que hi ha que escoltar a la gent i presentar-li coses palpables, senzilles, que interesen a tots i que no es basen sols en qüestions de les que la majoria de gent ni enten ni vol entendre.
    Estic d'acord en l'escrit en que no és bo que estos partits estigen tan llunyans en opinions perque si hi ha alguna eixida és el pacte.
    Per això, si les coses es fan be, vull ser un poc més optimista que tu en quan a resultats de l'any que ve. Encara és pronte, no han inaugurat res.jejej.

    ResponderEliminar
  4. Estimats Amics:
    Al meu parer els dos partits no entan tan allunyats. Perrò heu de pensar que no son iguals iper això poden existir discrepances.
    Però no us calfeu el cap. Cal analitzar els resultats electorals i despres cada partit decidirà que es el que ha de fer.

    Pel que s'ha dit que el BLOC està cada vegada més pròxim a la dreta. Sols dir-vos que el BLOC està molt arrimat al Valencianisme i a Ondara us assegure que arrimat a la dreta no estem. El que passa es que tampoc estem arrimats al PSOE que avegades se li oblida que estem al País Valencià.

    SALUTACIONS I ENDAVANT COMPANYS!!!!

    ResponderEliminar