Vistas de página en total

sábado, 30 de octubre de 2010

ENQUESTA

En relació amb les enquestes que s'estan realitzant al blog, seria molt interesant vore les opinions de la gent en comentaris sobre el que li agrada, que no li agrada i el que proposaria per millorar el poble. Moltes gràcies per la participació cada vegada major i espere que continue així. GRÀCIES. ADÉU.

5 comentarios:

  1. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  2. Les llums del riu no queden mal, el problema és que el riu no és que estiga massa bonic com per estar tan enllumenat, jejeje. La reforma del Prado m'agrada, al menys es consegueix que no estiguen els camions per ahí enmig i si després se li dona un bon ús a l'espai serà una bona reforma.

    L'adoquinament, que per cert no és només del casc antic, em pareix una burrada. Si fora al casc antic encara tindria un mínim sentit però aixina em pareix una tonteria innecessària i antiestètica ja no te trellat que s'arribe tan lluny amb els adoquins. Al final arribarem al peatge.

    Els canvis en les infraestructures esportives eren necessaris. Això si, s'hagueren pogut fer amb un poquet més de cap. On està la ITV haguera anat millor el Pavelló. Però no estàn de sobre els vestidors nous del poli.
    Del Centre comercial no sé que dir, ja que per a la "comoditat de tots" (jo m'incluixc dins el tots) s'ha estropejat el comerç local. I ara s'intenta arreglar la cosa amb el bulevar i això.

    I la visió d'Ondara com a ciutat és el que més em fot. Ondara no és una ciutat, i menys de serveis com posa als cartells. No puc amb açò. Que volem, pareixer Dénia o algo aixina? Tampoc té massa sentit donar eixa imatge de ciutat "comercial" tinguent el centre comercial fora, que és el lloc on es centra ara l'activitat.

    FER (no és GiPD)

    ResponderEliminar
  3. Pense que hui per hui Ondara està dotada de bones infraestructures: casa de cultura, casa de la música, auditori, centre social, recinte del prado, piscina, futur pavelló, etc.

    Però tot no està en tindre uns bons equipaments, sinó en donar-los bon ús fent una bona programació cultural, activitats esportives, lúdiques, etc. I açò últim és el que ens falla a Ondara.

    ResponderEliminar
  4. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  5. Ahí sempre ha estat el "quid de la qüestió", la utilització del recursos (instal·lacions, personal, diners, etc) d'una manera eficient. Un poble amb pocs recursos i ben gestionats fa molt més que un altre amb molts recursos però mal gestionats. Pense que Ondara té molts recursos però no estan bén emprats, en altres paraules no són rentables, malbaratats...

    Ara caldria pensar si és ètic que un ajuntament no rentabilitze al máxim els recursos del poble, o que només els rentabilitze per a uns pocs i no per a tots el ciutadans.

    Sòc una persona optimista, però segons s'està gestionant el poble actualment no veig el futur (parle de 10 o 15 anys) molt clar.

    ResponderEliminar