Vistas de página en total

lunes, 4 de octubre de 2010

¿I ARA ON ANEM?

Fa temps que les nits de festa a Ondara han caigut, la gent ja no tria aquest poble com a lloc on passar les nits de divendres o dissabte. Hi ha qui pensa que això és positiu ja que així s'eviten baralles, fem, escàndol, etc. Però personalment crec que és molt roin, no tan sols per haver d'anar a altres llocs i agafar vehícles (per trobar el mateix que tenim ací), sino pels diners que ja no recauen en els establiments locals, sobretot bars i pubs. Poden ser molts els motius: la gent està cansada de l'ambient al poble, estem cansats dels nostres pubs, els horaris no conviden a eixir per Ondara, estem en una mala época econòmica, la gent ix menys, és una "roda" natural, etc. Per això m'agradaria conèixer el perqué de la situació segons la vostra opinió i algunes idees per reconduïr-la.
Moltes gràcies i participeu.
Adeu.

Anònim

2 comentarios:

  1. Quanta raó! però en compte de pensar amb per que ja no ix tant gent per Ondara perquè no fem una pluja de propostes per a que el poble torne a ser referent?:
    proposta 1.- fer concerts i/o disco-mòbils els caps de setmana per a que la gent es quede al poble. de pas els quintos o festers poden fer barra per a recaptar diners i fer unes festes millors.

    ResponderEliminar
  2. Molt bona idea la pluja de propostes, però crec que els pubs això ho están fent prou be ja que cada dissabte fan una festa diferent anunciada vía tuenti, facebook i, fins i tot, radio i no acaba d'arrancar la cosa. No obstant això, sí que és cert que hi ha més moviment que l'any passat. Per tant, que continuen fent coses, com bé diu Toni, és necessari.

    ResponderEliminar