Vistas de página en total

lunes, 20 de diciembre de 2010

QUE DIVERTIT ÉS VIURE A ONDARA!

Vaja per davant que viure a Ondara m’agrada per damunt de qualsevol cosa. No obstant això, aquells que vivim al centre d’aquest poble tenim la “gran sort” de poder jugar tots els dies a un bon  joc.
¿Recordeu quan de menuts jugàveu a la cadireta? La veritat és que era un joc divertit, doncs hui en dia encara puc jugar amb els meus veïns gràcies a l’equip de govern. L’única diferència és que en lloc d’ haver-hi xiquets corrents hi ha cotxes amb conductors desesperats, i en lloc de cadires que ocupar hi ha places d’aparcament a menys d’un kilòmetre de casa.
Doncs això, que recorde la meua infància dia rere dia, i la recordaré perquè el joc continua,  encara van llevant cadires per que la cosa estiga més complicada; clar, com ocorria en el joc, sols en pot quedar un. A més, aquells que estan mal asseguts els penalitzen com ha de ser oportú. Sols falta veure dos conductors barallant-se verbalment per un lloc on estacionar i el símil serà perfecte, però temps al temps.
Sols puc afegir que moltes gràcies als governats per permitir-me gaudir d’aquest divertiment a diari, m’estan fent sentir més jove.
PD:  És més que evident la ironia però per si de cas la remarque. Ximo ho has aconseguit, els veins s’estan divertint (tu no crec perquè aquest problema no el tens) i ja ens semblem un poc més a una ciutat, eixe era l’objectiu no?

Joan Soler Iñareta

9 comentarios:

  1. sí,totalment d'acord,una autèntica pena que no es puga aparcar ni al centre urbà,ni a la plaça país valencià ni a cap lloc a aquest pas.....així volen salvar el poc comerç local que queda?
    Sempre s'ha comentat en general que la xapuça de la plaça major no es deuria haver fet i en cas d'haver-se fet es deuria haver fet un pàrquing subterrani...és indignant que es lleven plaçes de pàrquing per tot arreu quan a cada casa hi han almenys 2 cotxes.

    Després monten un pàrquing al costat del riu i lluny de tot...ahí vejes qui anirà a aparcar....
    I del tema papereres que hem dieu? ahir portava una cosa per tirar i ni una per tot el poble...indignant.

    Gràcies pel teu comentari al tiocuc i ja fa temps que porte eixe bloc però el tenia un poc abandonat,ara a vore si vaig escrivint algo més i s'anima.

    Adéu

    ResponderEliminar
  2. totalment d'acord joan!!! no se xq eixa mania d fer d'ondara una "ciutat"...
    encara li veig més problema amb el q estan fent ara, d traure les zones d'aparcament a les afores del poble, ja q eixos pàrkings estan menys controlats i és més fàcils furtar en eixos cotxes q aparquen allí...
    ara estan acabant el pàrking d l'assut, i entre eixe i el del final d l'O-30, tenim 2 pàrkings ben bons, amples i lluny d riuades... jejeje! es q ho pensen tot!!!

    ResponderEliminar
  3. Bon article! Ho dic com a resident del casc antic. I menys mal que tinc cotxera i el cotxe ix poc d'allí perquè és un poc infern. Ja l'ostia és que portem una pegatineta de residents per a poder aparcar com si fora la panacea, i després no hi ha ni un lloc.

    ResponderEliminar
  4. He de reconèixer que el problema de l'aparcament no m'afecta directament, però comprenc la situació de la gent que viu al casc urbà. La veritat és que no s'ha fet una planificació seria a l'hora de desenvolupar la "millora" del casc urbà:7 No pot ser que es peatonalitze a saco i s'obliden les necesitats reals dels ciutadans.
    Encara que crec que l'aparcament s'ha convertit en el problema de totes les ciutats i pobles també pense que a Ondara s'haveren pogut crear aparcaments en zones més cèntriques, com per exemple, a la plaça major com ha dit Victor.

    ResponderEliminar
  5. Seguint amb el que diu victor, el tema de les papereres també és indignant. No hi han quasi en tot el poble.
    En relació a aquest tema m'agradaria que es fera una crida al civisme dels veins. Els nous contenidors han estat més d'un dia amb kilos de fem pel seu voltant. La gent ha de tenir un poc de mirament, la imatge era tercermundista. S'haurien de fer campanyes de concienciació i, si és necessari, anunciar sancions greus als infractors.
    A part d'això, molts bones festes a tots i feliç any nou. Alguns de nosaltres hem estat parlant de ajuntar-nos, fer-nos un cafenet i xarrar aquesta setmana, algú més vindria? Digueu un dia de la setmana i clar. Adéu.

    ResponderEliminar
  6. Hola tots! D'acord amb quasi tot el que digueu...
    De quedar, proposeu dies i quedem un vinga qui vinga, supose que temes a parlar no ens faltaran!!! Jo propose dijous 30 o després 3 o 4 de gener, a la cervesseta o després de sopar (així ho podem allargar el que vullguem). Lloc en tinc si voleu anar a la casa del barri del Crist.

    Ja digueu. Bones festes.

    ResponderEliminar
  7. Segur que no ens falten temes Jose, només ens pot faltar temps per a abarcar-los tots jeje. Dijous 30 em pareix bé i l'hora em dona igual, vosaltres maneu. hauriem de difondre la trobada, quan més gent millor. Joan, perque no fas una nova actualització per a parlar de la "quedà"?

    Bones festes!

    ResponderEliminar
  8. Dijous 30 no podré, els altres dies em venen millor, però ja aniré quan en feu una segona. Toni, confirmeu-me dia, hora i lloc i ho publique. Gràcies. Adéu.

    ResponderEliminar
  9. Jo sentint-ho molt tampoc podré,correc la San Silvestre a Benissa i després preparatius de Nit Vella i demés....a l'altra serà.

    M'agrada eixa proposta i a vore si a l'altra puc anar amb vosaltres i parlar dels temes que de segur que no ens falten....

    Bon any nou a tots i a totes

    ResponderEliminar