Vistas de página en total

miércoles, 2 de marzo de 2011

BREU REFLEXIÓ RÀPIDA

Divendres passat, el PSPV d'Ondara publicava el seu tercer butlletí informatiu. En ell, com alguns heu pogut comprovar, apareixiem varies de les persones que habitualment participem en aquest blog. Personalment, col.labore amb aquest grup de gent perque m'he trobat unes persones amb les que tinc moltes idees en comú, que tenen ganes de treballar i, sobretot, que pensen que a Ondara ha d'haver un canvi i ha de pasar a ser governada per i per a les persones.
Seguint amb allò del butlletí, hui al arribar a casa me'n he trobat un idèntic del PP. El primer que he pensat al veure'l ha estat: la seua maquinària s'ha posat a funcionar i en tan sols 5 dies han editat i repartit un butlletí per intentar desacreditar el del PSPV.
Al llegir-lo, he comprés varies coses: En primer lloc, el PP i Ximo Ferrando en concret, estan més nerviosos del que em pensava. El butlletí del PP porta 4 artícles, dels quals tres són únicament per contestar als artícles dels socialistes d'Ondara; és a dir, s'han dedicat a fer un pamflet informatiu de l'equip que governa actualment per intentar malbaratar el pamflet informatiu de l'equip que es troba a l'oposició, o el que és el mateix: oposició a l'oposició. El quart artícle en qüestió, em porta a l'altra reafirmació: El PP anuncia la nova construcció que han realitzat (el pavelló) i recorda les altres infraestructures que han fet al llarg del seu govern; marquen així la línea que seguirà la seua campanya electoral, centrada únicament en edificis i no en la gent que els utilitza.
Per evitar confusions posteriors vull dir que em pareix perfecte que es facen infraestructures que fan que el poble millore i avançe, el que no m'agrada és que sols es centren en això i no pensen en cap aspecte més de la gent que viu el dia a dia a Ondara.
                                                                                                                                      Joan Soler Iñareta

5 comentarios:

  1. Podrieu escanejar els dos panflets i penjar-los ací a la web? A Denia no arriben, o almenys no a mi, i estic prenint gust al blog però sense llegir-los no puc opinar al respecte.

    ResponderEliminar
  2. Buff, jo no sé com penjar-los per ací. El que pots fer és enviar-me el teu correu al meu (joan_soler4@hotmail.com) i t'ho envie per allí que si que els tinc ok. Moltes gràcies. Adéu.

    ResponderEliminar
  3. Hola Jose Juan:
    Si tens facebook el del PSPV el pots trobar fàcilment a "Pspv Ondara". El del PP jo només l'he vist imprés per les bústies del poble.

    ResponderEliminar
  4. No tinc facebook, no sé com eixes coses ni ganes d'aprendre.
    josejuaperez(arroba)gmail.c​om

    ResponderEliminar
  5. Jose juan ja t'ho he enviat al correu. ¿És josejuaperez o josejuaNperez?

    ResponderEliminar