Vistas de página en total

miércoles, 16 de marzo de 2011

REFLEXIONS A DOS BANDES

El que tractaré en aquest escrit és més be un tema personal, però íntimament relacionat amb la política global i local.
Fa pocs dies, alguns dels membres que participem en aquest blog vam eixir en un full informatiu del PSPV d’Ondara i posteriorment vam participar en una reunió informativa d’aquest mateix grup amb els joves de la localitat. Des d’aleshores hi ha hagut qui ens ha dit, mai en persona sinó a través de tercers, que ens em canviat de “bàndol”. Insinuant que anteriorment ens trobàvem en el BNV. Personalment no faig massa cas a aquestes acusacions ja que sé que això és el mínim que pot passar en un poble quan t’exposes a l’opinió pública i és un dels seus trets característics que, per tant, no s’han de canviar. A pesar d’això, sí que vull aclarir alguna cosa:  
En primer lloc, quan es diu que algú canvia de “costat” significa que aquesta persona ha estat en un dels dos costats. Per tant, jo en aquest cas, hauria d’haver estat introduït en el BLOC, cosa que no ha ocorregut. El que sí que és cert és que el meu pare va ser regidor local amb aquest partit i que vaig assistir a sopars organitzats pel BLOC a les eleccions anteriors. Però és igualment cert que també vaig assistir a sopars i actes del PSPV. Per tant, hi ha que pensar que pot ser m’agrade escoltar més d’un punt de vista per valorar les coses.
En segon lloc, com ja vaig comentar en un altre escrit, aparèixer ajudant a un grup polític determinat no significa que estigues d’acord amb tot el que aquest fa, sinó que aportes la teua visió de les coses lliurement. Evidentment, per treballar amb un grup de gent és necessari que ens apropen moltes coses: ha d’haver ideologies similars, ganes de treballar, motivació comuna, etc. Condicions que s'han reunit en aquesta unió de persones. I això ens porta a la tercera reflexió: En un poble, el que conta, més enllà de les sigles d’ un partit, són les persones que el conformen i les seues idees. En aquest cas, com ja he dit, tant una cosa com l’altra crec que són excepcionals.  
Per últim afegiré, referint-me de nou als canvis de “bàndol” ,que no estem parlant d'una empresa o d’un equip de futbol, sinó de coses molt més series com les idees i conviccions d’una persona.

                                                                                                                                      Joan Soler Iñareta

2 comentarios:

  1. joan, també m'han comentat a mi eixes coses del "canvi d bàndol" q dius... personalment trobe q és una tonteria, sobretot en un poble com és ondara, on el q conta és la gent q hi ha donant la cara i no les sigles a qui es representa!!!
    trobe ben normal q estigues al psoe, encara q ton pare fora regidor amb el bloc i q tu acudires a actes del bloc... jo mateix també he acudit a actes d tots dos partits, prèvia invitació, per suposat!!!
    el q està clar, és q cadascú ha d'estar on es trobe més a gust, i com bé has dit, tant les ideologies similars, com les ganes d treballar, son d les coses q més s'han d veure a l'hora d'escollir on "clavar-se"!!! ;)

    ResponderEliminar
  2. es pot dir més alt però no més clar,totalment d'acord amb pep.

    ResponderEliminar