Vistas de página en total

jueves, 27 de enero de 2011

S’APROPEN ELECCIONS I ES NOTA L’OPORTUNISME

En l’últim dels meus escrits criticava la falta de participació de les diferents associacions locals en la vida diària al poble. Dies més tard llegia la següent noticia:  “L’alcalde d’Ondara inicia una sèrie de reunions amb les associacions locals per conèixer les seues necessitats i interessos”. Sé que les meues paraules difícilment arriben a oïts dels governants locals però com si de telepatia es tractés, vam pensar en el mateix. 
Al llegir aquestes frases vaig realitzar la següent reflexió: Com es pot ser tant oportunista?  És a dir, aquestes reunions es realitzen ARA amb l’única finalitat de “vendre” a les associacions paraules i gestos de complicitat per tal d’aconseguir vots, seguir governant i tornar a ajuntar-se amb elles dintre de QUATRE ANYS. Parlem del típic “por interés te quiero Andrés”, molt utilitzat pels governants locals. Si la gent ho raona, arribarà a la conclusió de que sols se’l necessita i se’l deixa participar quan s’apropen eleccions amb la finalitat d’obtenir el seu favor. Aquesta no és la idea, la idea és comptar amb tot el poble i la seua gent durant els quatre anys que es governa, deixar-la participar, que aporte idees, realitze activitats, etc.
D’ací es desprèn el pitjor: L’Ajuntament d’Ondara intenta "comprar" els seus habitants; és a dir, consideren que ajuntant-se amb ells una vegada cada legislatura, convidant-los a sopar i prometent-los un nou edifici per a ells,  ja està tot fet. Com a demostració del que acabe de dir posaré el següent exemple extret d’un mitjà informatiu:  "El PP d’Ondara promet un edifici polivalent que, entre altres utilitats, tindrà una zona reservada per a les associacions i col·lectius locals". Açò comença a ser preocupant, on hi ha un problema, el PP crea un edifici i es creu que tot està solucionat. Torne a dir que pense que la construcció d'infraestructures està molt bé, però no ho és tot, es requereix el seu ús i la participació del poble en les mateixes, així com una gestió eficient.
Com titula el text, començen a sonar tropetes electorals i ja va notant-se l'oportunisme del PP, però segur que la cosa anirà a més.

J.S.I.

8 comentarios:

  1. sí,així és i jo pense que també entren a aquest blog però m'imagine que per molt que façen no canviaran el vot de la gran majoria de gent que sol entrar ací habitualment

    Lo de l'ajuntament i les associacions em pareix lamentable,mai li fan cas i ara a fer-les la pilota.
    També segur que ho faran amb el sector jove votant abans d'eleccions perquè el sector de gent major i de mitjana edat pense que ja el tenen controlat.

    ResponderEliminar
  2. Hola Joan, hola a tots.

    L'oportunisme de Ximo i els seus és més que evident. Este matí m'han tocat de l'ajuntament. Conversa:

    - Hola, José.
    - Si, sóc Jo.
    - Hola, sóc Pilar de l'ajuntament.
    - Ah! (de sorpresa), si dime.
    - Et tocava per Júniors.
    - Si però fa 5 anys que ja no estic al centre.
    - I ara qui és? (Esta xica no ho deuria saber ja després de quasi 4 anys?)
    - Miquel Martí
    - I pots donar-me el seu telèfon?
    - Si apunta 6...........
    - Saps si ell està vivint en València o en el poble?
    .....

    Però, després de 4 anys encara no s'ha enterat qui és el cap de centre? perquè busquen als júniors ara i vol que estiga en Ondara entre setmana? Van a buscar una altra foto com la de les ames de casa? Oportunisme?

    Ara criden a les associacions i fa uns anys no se'n recordaven d'elles. Encara estem esperant a Ximo que ens convoque a una reunió per a parlar del Corpus, paraules de ximo en la procesó del 2008 "Esta setmana us toque i mirem de canviar el Corpus per la vesprada". I una altra més grossa, fa 9 mesos quan van fer la passió l'ajuntament ens va negar pagar 90 EUROS (factura tornada de l'impremta) per fer uns cartells que ens havien pagat sempre i ara s'està negociant fer la passió al carrer i totes les despeses pagades, que a canviat? Eleccions? Pot ser una altra cosa?

    Oportunisme? Com s'atreveixen a dir que estan per la gent? Lamentables.

    ResponderEliminar
  3. tristíssim,oportunistes,convenençieros,falsos,etc.

    Aquesta gent i molts polítics en general pareix que només s'enrecorden dels ciutadans quan venen eleccions.

    ResponderEliminar
  4. M'han dit que l'aparcament que volen fer al carrer verger, ja tenien el terreny i el projecte de fa 3 anys, algí sap si això és cert?

    Si ho tenien, perquè han tardat tant en fer-lo? o perquè ho fan prop d'eleccions? l'article de Joan Soler que parlava dels aparcament haurà tingut algo que vore?

    ResponderEliminar
  5. No sé si ho tenien comprat des de fa tant de temps. Ho preguntaré a veins que ho puguen saber. Un altre exemple d'oportunisme es troba en la reunió amb castillo que vam tenir els equips de futbol sala locals (la AFSO en concret)on tot van ser bons gestos, bones paraules i predispocició per fer tot el que es comentava després d'haver estat quatre anys per poder contactar amb l'ajuntament.

    ResponderEliminar
  6. aleshores xq no han convocat al club d'atletisme!!!??? som vora 60 persones del poble, totes en edat d votar...
    en quant a subvencions, m'abstindré d comentar res...

    ResponderEliminar
  7. Tranquil, pronte vos cridaran, segur.

    ResponderEliminar